Askim Soroptimistklubb har blitt Indre Østfold Soroptimistklubb

07. mar 2022
I 2020 ble kommunene Askim, Eidsberg, Trøgstad, Hobøl og Spydeberg til Indre Østfold kommune med 45.000 innbyggere.

Askim Soroptimistklubb ble stiftet i 1987 og har 22 medlemmer fra Askim og kommunene rundt.

Før årsmøtet i fjor fremmet styret et forslag om navneendring fra Askim til Indre Østfold Soroptimistklubb. Dette fordi det vil gi klubben et større geografisk nedslagsfelt i kombinasjon med et større eierskap og kanskje dermed få nye medlemmer også utenfor Askim.

En kort søknad på engelsk ble sendt til presidenten i Norgesunionen, Grethe Mary Sørensen, som umiddelbart ga sin anbefaling og sendte den videre til SIE.  President Carolien Demey så ingen grunn til å ikke være enig, og i løpet av 3 dager var endringen en realitet!  

Navneendringen ble feiret med kortreiste rosa bobler fra Askim Frukt-og Bærpresseri AS på et fysiske møte på Gilje i Askim 14. februar i år!

Å møtes fysisk var etterlengtet, men det morsomste var å ønske Mutete Albertina Kleven velkommen som det første nye medlemmet i Indre Østfold Soroptimistklubb, en klubb som nå har 23 medlemmer! 

Klubben gleder seg samtidig over nye reflektanter og h
åper de klarer å fremstå som attraktive for flere nye medlemmer fremover!  

Askim Soroptimistklubb har 35 års historie. Nå har Indre Østfold Soroptimistklubb overtatt denne og ønsker å legge ny og spennende historie til!

070322/cl

 

Nytt medlem Mutete Albertina Kleven og president Mette Røen Homstvedt