Bruk stemmeretten – din stemme teller!

  26. aug 2019   Kl.18-20
Vi ønsker å sette kvinner med flerkulturell bakgrunn i fokus og knytte dette til kommune- og fylkestingvalget 9. september. Velkommen til åpent møte på Bergen Offentlige Bibliotek i auditoriet kl. 18!

Hvordan er det å komme til Bergen og være ny i vårt samfunn? Er Bergen god på integrering og inkludering? Hvor er det behov for endring? Vi ønsker å få frem erfaringer, tema og spørsmål fra de som kan gi svarene – og vi ønsker å invitere politikerne til å lytte.

Dette blir ikke en tradisjonell politisk debatt, men en dialog og refleksjon, der politikerne får mulighet til å lære. Vi håper mange vil delta og stille spørsmål eller komme med innspill! Det vil berike dialogen om det er et mangfold av deltakere, på tvers av nasjonaliteter, kjønn, generasjoner. Du kan enten delta for å lytte og lære eller bruke stemmen din.

Mangfold er en styrke - hvordan kan denne styrken forvaltes på best mulig måte i byen vår?

På slutten av møtet vil det være mulighet for opplæring i selve valghandlingen, hva en gjør når en skal avlegge stemme og rom for å mingle!

Møtet vil være i auditoriet i Bergen Offentlige Bibliotek
mandag 26.08.19 kl 18.00-20.00
Det er gratis og åpent for alle!
VELKOMMEN!

Arrangører:
Bergen Kvinnesaksforening, Bergen Soroptimistklubb, Det Felles Innvandrerråd i Hordaland og Empo Flerkulturelt Ressurssenter

Se arrangement på Facebook

 

020819/tl