Beste prosjekter i SI Europa 2017

Premieringen av beste prosjekter skjer på grunnlag av innsendte PFR - ProgramFokusRapporter hvor soroptimistene rapporterer sine prosjekter.

Vinnerne av 2017 Best Practice Awards ble annonsert på den 21. SIE-kongressen i Firenze 16. juli 2017.

Rapportering om prosjekter er ekstremt viktig for vårt arbeid i De forente nasjoner og for å øke bevisstheten om organisasjonen vår.  om den enorme innsatsen for å forbedre livene til kvinner og jenter vil hjelpe vår merkevarekampanje, støtte utvidelsesarbeid og ytterligere kvinners rettigheter generelt.
 
Prosjektet som oppnådde den høyeste samlede poengsummet av jurymedlemmer ble kronet "Årets prosjekt". I år gikk denne prisen til SI Club Cognac, Frankrike, for å åpne Suzanne Noël senter for kvinnelige ofre for vold i hjemmet i samarbeid med ASERC (Socio-Educational Association of the Cognac region).

KIMIM, som ble initiert av SI Club Etiler, Tyrkia, ble valgt som årets beste "Opplæring til ledelse" -prosjekt for å hjelpe arbeidsledige kvinner i et område i Istanbul med særlig høy arbeidsledighet. Blant annet introduserte de yrkesopplæring og coaching, og dermed sikre arbeidsplasser for 20 kvinner.

 
Les mer om vinnerene under fokusområdene på SIEs hjemmeside: Best Practice Awards 2017

Brosjyren fra Best Practice Awards 2017 kan du laste ned her

Brosjyren fra Best Practice Awards 2016 kan lastes ned her.

 

Oppdatert 120117/vk